Trainingen

Door het hele land help ik professionals om hun verhaal met meer zelfvertrouwen, energie en authenticiteit te vertellen. Grote bedrijven, maar ook starters en non-profitorganisaties huren mij in voor een dagdeel om personen of teams ontspannen op scherp te zetten. 

Mediatraining 

Ha leuk, de pers belt! Het is mijn missie om deze zin welgemeend je mond uit te laten rollen. Je leert jezelf te zijn voor de camera's en microfoons, je weet hoe je je boodschap goed voorbereidt en bent je bewust op welke manier de media werken. Als journalist werkte ik voor BNR, Radio 1 en regionale media en interviewde ik honderden mensen. Alle geleerde lessen breng ik bij elkaar in een dagdeel vol inzichten, oefeningen en ontspanning. 

Presenteren met zelfvertrouwen 

Je hoeft niet verguld te zijn met jezelf om toch ontspannen op een podium te staan. In een relaxte setting zetten we jouw expertise, persoonlijkheid, goede punten en ontwikkelgebieden centraal. Bij een presentatie hoef je niet je hele leven in een rugzak mee te nemen. Travel light met de juiste overtuiging en opbouw van je verhaal.